Aktuality z jaderných elektráren

Filtrování výpisu aktualit:

Informace z JE Dukovany 30/1/2015

PROVOZ ELEKTRÁRNY: od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 384 105 510 MWh. Bloky 1, 2, 3 a 4 jsou provozovány na výkonu. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 21 / 2015

První blok i druhý blok jsou v provozu na plánovaném výkonu. Pomocné systémy elektrárny pracují podle provozní potřeby bloků.

Informace z JE Temelín 29/1/2015

Jedničky si u „jaderky“ převzalo 36 školáků

Letos počtvrté si pro pololetní vysvědčení přijeli školáci ze ZŠ Temelín na Infocentrum elektrárny Temelín. Celkem třiceti šesti školákům, ze kterých bylo osm prňáčků, předal pololetní vysvědčení starosta obce Temelín Petr Macháček.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 19 / 2015

Informace z JE Dukovany 27/1/2015

PROVOZ ELEKTRÁRNY: od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 383 961 727 MWh. Bloky 1, 2, 3 a 4 jsou provozovány na výkonu. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 18 / 2015

Humanitární organizace ADRA zkvalitňuje pomoc

Pomáhat seniorům, osobám s postižením a sociálně vyloučeným dětem nebo rychleji zasáhnout při povodních bude pro českobudějovické centrum ADRA o něco snadnější. Díky půlmiliónovému příspěvku Nadace ČEZ mohla jihočeská složka mezinárodní humanitární organizace pořídit nový automobil Škoda Yeti.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 17 / 2015

Leden 2015

Zasahují hlavně preventivně, přesto umí zlikvidovat i neviditelné plameny

Více než pět stovek výjezdů, doplnění vybavení za sto padesát miliónů korun a nové typy tréninků. Takový byl loňský rok z pohledu hasičů ČEZ v Jaderné elektrárně Temelín. Z celkových 559 výjezdů nejčastěji poskytovali technickou výpomoc a prováděli dohled nad činnostmi spojenými s požárním rizikem. Když byla potřeba, pomáhali i za hranicemi elektrárny. Plameny, stejně jako v předchozích letech, hasit v elektrárně nemuseli.

Předchozí