Aktuální témata

Virtuální prohlídka představí Vrchlabí - město pod Krkonošemi, které ukazuje energetiku budoucnosti!

Cestu k nejzajímavějším nebo běžně nepřístupným partiím elektráren nabízí pokračování úspěšných virtuálních prohlídek provozů Skupiny ČEZ. Návštěvníkům se postupně otevře dalších 5 lokalit – vodní elektrárna Orlík, vodní elektrárna Střekov, přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé stráně, smart region Vrchlabí a jaderná elektrárna Dukovany.

Policie cvičila ochranu Temelína

Maskovaní policisté, střelba nebo dýmovnice. Tak vypadala jedna z ukázek pracovního setkání, které dnes proběhlo v Jaderné elektrárně Temelín. Představitelé Státního úřadu pro jadernou bezpečnost, Integrovaného záchranného systému, krajské správy, samosprávy a Jaderné elektrárny Temelín probírali poučení z událostí JE Fukušima. Nechyběl ani zástupce Evropské komise. Dynamickou tečku za setkáním udělala Policie ČR. Poprvé za přítomnosti médií předvedla zadržení osob, které neoprávněně pronikly do areálu největší české elektrárny.

Paroplynová elektrárna Egemer v ostrém provozu

Skupina ČEZ spolu s partnerem, tureckou společností Akkök, převzali od dodavatele nově vystavěnou paroplynovou elektrárnu Egemer na jihovýchodě země a zahájili tak přímý provoz.

Noční Orlík letos naposledy otevírá své brány!

Nepropásněte dobrodružnou noční exkurzi do nitra vodní elektrárny Orlík. Koná se v sobotu dne 23. 8. 2014 od 21:00.

Nenechte si ujít noční Orlík!

Nepropásněte dobrodružnou noční exkurzi do nitra vodní elektrárny Orlík. Koná se v sobotu dne 26. 7. 2014 od 21:00.

Sobota 14. června: přijďte si prohlédnout větrné elektrárny!

V rámci Mezinárodního dne větru otevře Skupina ČEZ jednu z větrných elektráren v lokalitě Věžnice na Havlíčkobrodsku.

Nachytřete se v miniencyklopediích!

Stahujte si miniencyklopedií na vybraná energetická, jaderná a fyzikální témata. ČEZ je jeden z prvních, kdo nabízí učební materiály vhodné pro tablety a další moderní elektronické nosiče nově využívané ve školách.

Katedrálu sv. Víta, Václava a Vojtěcha na Pražském hradě rozzáří nové osvětlení

V těchto dnech finišují práce na modernizaci osvětlení interiéru impozantního prostoru Chrámu svatého Víta na Pražském hradě. Tu pravou vánoční atmosféru a adventní koncerty si návštěvníci katedrály vychutnají v novém poprvé již dva dny před Vánoci. Nové vnitřní osvětlení katedrály bylo realizováno díky podpoře od Skupiny ČEZ.

"Bublinová" road show - Mobil od ČEZ

Road show v překonávání světového rekordu v počtu lidí telefonujících v mýdlové bublině úspěšně cestuje po českých a moravských městech.

Spoty k nové image kampani

V pondělí 30. září odstartovala nová image kampaň Skupiny ČEZ. Jejím hlavním cílem je ukázat, že zákazník je pro nás vždy na prvním místě, a že jen díky společné energii mohou vznikat úžasné věci.

Předchozí