Aktuální témata

Evropské aktuality v novém bulletinu Energetika v EU

Přečtěte si aktuality z evropské energetiky v prosincovém čísle bulletinu Energetika v EU!

Zažijte virtuálně elektrárny Skupiny ČEZ!

Cestu k nejzajímavějším nebo běžně nepřístupným partiím elektráren nabízí 17 virtuálních prohlídek provozů Skupiny ČEZ.

Evropské aktuality v novém bulletinu Energetika v EU

Přečtěte si aktuality z evropské energetiky v jedenáctém čísle bulletinu Energetika v EU!

Zažijte virtuálně největší černouhelnou elektrárnu v ČR

Dětmarovice, 25. listopadu 2015 – Největší černouhelný energetický zdroj v České republice – Elektrárna Dětmarovice – spustil virtuální prohlídku svých provozů. Pokračování seriálu putování do zákulisí energetických provozů Skupiny ČEZ dává uživatelům internetu možnost projít si elektrárnu díky 15 panoramatickým obrazům. Virtuální prohlídky elektráren dosud navštívilo téměř 95 tisíc unikátních uživatelů.

Vydejte se virtuálně na Lipno!

Lipno, 18. listopadu 2015 – Vodní elektrárnu Lipno I ročně navštíví okolo deseti tisíc zájemců o ekologickou výrobu elektřiny. Díky nově spuštěné virtuální prohlídce jich nyní bude mnohem více. Jedním z hlavních témat putování útrobami elektrárny na lipenském jezeře je i nedávná modernizace soustrojí TG2.

Největší český paroplynový zdroj v Počeradech má virtuální podobu

Počerady, 11. listopadu 2015 – Paroplynový cyklus v Počeradech uvedený ve 14 panoramatických obrazech je dalším zastavením seriálu virtuálních prohlídek energetických provozů Skupiny ČEZ. Největší česká elektrárna spalující zemní plyn funguje v rámci energetického systému jako operativní záloha schopná rychlého najetí. Virtuální prohlídky elektráren dosud navštívilo více než 90 tisíc unikátních uživatelů.

Virtuální prohlídky pokračují na Šumavě

Čeňkova Pila, 4. listopadu 2015 – Počet návštěvníků internetových virtuálních prohlídek elektráren Skupiny ČEZ překročil 90tisícovou hranici. Trvalá přízeň publika stála u zrodu třetí řady, která startuje právě dnes a zavede zájemce každou středu do jedné z lokalit. Cesta za kulisy energetiky začíná v podmanivém prostředí Šumavy, kde už více než jedno století vzniká ekologická energie z vody.

ČEZ nabízí zákazníkům střešní fotovoltaiku na klíč

Praha, 23. října - Společnost ČEZ rozšiřuje portfolio své nabídky produktů o střešní fotovoltaiku. Zákazníci díky ní zvýší svou energetickou soběstačnost a současně stabilizují náklady na elektřinu.

Evropské aktuality v bulletinu Energetika v EU

Přečtěte si aktuality z evropské energetiky v devátém čísle bulletinu Energetika v EU!

Evropské aktuality v bulletinu Energetika v EU

Přečtěte si aktuality z evropské energetiky v sedmém čísle bulletinu Energetika v EU!

Předchozí