Tiskové zprávy str. 1

Ostatní

Skupina ČEZ spolupracuje už se stovkou partnerských škol. Na východě Čech má dohody se sedmi školami

Hradec Králové, duben 2024 - Síť partnerských škol Skupiny ČEZ dosáhla významného milníku: aktuálně s českým energetickým lídrem spolupracuje na 100 středních škol, gymnázií, středních odborných škol a vysokoškolských fakult a univerzit. Konkrétně v Královéhradeckém kraji má uzavřenou spolupráci se čtyřmi středními školami, v Pardubickém kraji se dvěma středními školami a Univerzitou Pardubice. Studenti z partnerských škol mohou využít bohatou nabídku exkurzí, přednášek, speciálních stáží nebo stipendijních programů. ČEZ v posledních pěti letech nabírá v průměru 1 200 nových zaměstnanců ročně, z toho mladí do 30 let činí více než třetinu. Prostřednictvím partnerských programů se školami si ČEZ pomáhá „vychovávat“ nové zaměstnance už v průběhu jejich studia.

19. 4. 2024

Vzdělávání a nábor
Charita a sponzoring

Už jen necelý měsíc do uzávěrky 10. ročníku soutěže „Vím proč“! Pro nejšikovnější autory fyzikálních videí jsou připraveny skvělé odměny

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nejzdařilejší fyzikální pokusy. Autoři nejlepších videí obdrží 200 tisíc korun na nové vybavení učebny, které výhercům poskytne Nadace ČEZ. Získají také poukazy na online nákupy v e-shopu Mall. Videa lze na web vimproc.cz vkládat do 15. května, ta nejlepší odborná porota vyhlásí v červnu. Celkem jsou pro vítěze připraveny ceny v hodnotě půl milionu korun.

19. 4. 2024

Elektrárny
Ostatní

Pozvánka na Den země na Hučáku

Hradec Králové, 18. dubna 2024 – Přijďte s námi oslavit Den země na Hučák! Budeme se na vás těšit v neděli 21. dubna od 9 do 16 hodin. Vstup je zdarma!

18. 4. 2024

Produkty a služby
Ostatní
ČEZ Prodej

Do zákaznických center v České Třebové a Pardubicích zavítá ČEZ Akademie a poradí s úsporami energií

Východní Čechy – Asi každý řeší otázku, jak ušetřit za energie. Zastavte se za námi do Zákaznického centra a my vám v rámci putovní ČEZ Akademie poradíme, jak ušetřit na energiích a přidáme další inspirace na úspory.

17. 4. 2024