Dementi

E-mailovou formou se opětně začala šířit nepravdivá informace o produktových řadách pro zákazníky Skupiny ČEZ

E-mailovou formou se znovu již pátý rok po sobě začala šířit nepravdivá informace o údajně nových produktových řadách pro zákazníky Skupiny ČEZ.

Výzva k vypínání spotřebičů

Elektronickou poštou se v lednu začala šířit výzva k hromadnému vypnutí spotřebičů, které má způsobit technické komplikace společnosti ČEZ. Tato akce by však neměla na ČEZ žádný vliv.

Nepřesné informace k novým produktovým řadám

E-mailovou formou se začala šířit nepravdivá informace o nových produktových řadách pro zákazníky Skupiny ČEZ.

Spam k radarové základně

V uplynulých dnech došlo ke zneužití jména Stanislava H., technika ČEZ Distribuce. Bez jeho vědomí a souhlasu začal dosud neznámý autor distribuovat spam s tématem radarové základny Spojených států, podepsaný jeho jménem. Jak Stanislav H. tak Skupina ČEZ odmítají jakokouli účast na tvorbě tohoto spamu a považují celou věc za pokus o zneužití dobrého jména Skupiny ČEZ a jejích zaměstnanců.

Předchozí   1 Další