Aktuality z jaderných elektráren

Filtrování výpisu aktualit:
Prosinec 2018

Temelín za tmy si prohlédly dvě stovky lidí

Nasvícený zámeček Vysoký Hrádek, rozzářený vánoční stromek a vůně vánočního punče čekaly na návštěvníky Jaderné elektrárny Temelín. ČEZ na druhý adventní víkend připravil pro veřejnost noční prohlídky areálu největší české elektrárny. A kapacita byla plná. Za brány jihočeské elektrárny se podívalo přesně 195 lidí.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 241 / 2018

První blok i druhý blok jsou v provozu na plánovaném výkonu. Pomocné systémy elektrárny pracují podle provozní potřeby bloků.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 240 / 2018

Prosinec 2018

Lidé mají šanci prohlédnout si noční Temelín

Poslední volná místa zbývají na noční prohlídku Jaderné elektrárny Temelín. Kapacita 180 míst je aktuálně naplněna ze dvou třetin. „Adventní projížďky“ areálem největší české elektrárny pořádná společnost ČEZ už tento víkend 8. a 9. prosince. Do pátku mají zájemci možnost se registrovat.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 239 / 2018

INFORMACE Z JE TEMELÍN 237 / 2018

INFORMACE Z JE TEMELÍN 236 / 2018

Prosinec 2018

Nejvyšší vánoční stromek rozsvítili v Temelíně

Dva oranžové paprsky vykreslují na šedém plášti chladicí věže obrysy vánočního stromku. Během několika sekund je hotovo. Skoro stopadesátimetrový stromek rozzáří třetí chladicí věž. Ta byla jednou z pěti elektráren Skupiny ČEZ, které se takto netradičně připojily k rozsvícení vánočních stromečků ve městech a obcích po celé republice. Akce byla součástí vánoční kampaně Skupiny ČEZ „Rozsvítili jsme vánoční stromy po celé zemi“.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 235 / 2018

INFORMACE Z JE TEMELÍN 234 / 2018

INFORMACE Z JE TEMELÍN 233 / 2018

INFORMACE Z JE TEMELÍN 232 / 2018

Listopad 2018

Největší jihočeský vánoční strom bude patrně v Temelíně

Neobvyklý pohled čeká lidí lidi, kteří o prvním adventním víkendu budou projíždět kolem Jaderné elektrárny Temelín. Energetici totiž na jednu z chladicích věží promítnou desítky metrů vysoký vánoční stromek. Jihočeský Temelín bude jednou z pěti elektráren Skupiny ČEZ, které budou takto svátečně osvětleny. Akce je součástí vánoční kampaně Skupiny ČEZ „Rozsvítili jsme vánoční stromy po celé zemi“. Řidiči i chodci v okolí temelínské elektrárny by měli být o víkendu zvlášť opatrní.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 231 / 2018

INFORMACE Z JE TEMELÍN 230 / 2018