Aktuality z jaderných elektráren

Filtrování výpisu aktualit:

INFORMACE Z JE TEMELÍN 100 / 2017

První blok je v provozu na plánovaném výkonu. Na druhém bloku probíhá plánovaná odstávka spojená s výměnou paliva v reaktoru. Pomocné systémy elektrárny pracují podle provozní potřeby bloků.

Květen 2017

Do svatebních šatů se bez ostychu oblékly modelky s hendikepem

Již čtvrtý rok propojuje zámecký svatební veletrh v Náměšti nad Oslavou svět hendikepovaných se světem zdravých a krásných. Myšlenka Hanky Nejedlé, ředitelky třebíčského sdružení Míša & Míša, dát příležitost zapojit se i osobám s hendikepem, se setkává s čím dál větším zájmem. Navíc se s veletrhem každoročně pojí i opravdová svatba, která je sponzorsky nabízena fyzicky znevýhodněným osobám. Také uživatelé mobilní aplikace EPP – Pomáhej pohybem přispěli na tento zajímavý projekt částkou 20 tisíc korun.

Květen 2017

Návštěvníci Světového poháru v Novém Městě na Moravě vyšlapali pro potřebné více než 100 tisíc korun

Světový pohár horských kol cross country v Novém Městě na Moravě se každoročně těší velkému zájmu účastníků i diváků. Přestože výsledky českých bikerů nedopadly dle očekávání, podařilo se cyklopohybem na oranžových kolech Nadace ČEZ pomoci dobré věci. Pro onkologicky nemocné děti a imobilní klienty žďárské charity bylo vysportováno 101 880 korun.

Informace z JE Dukovany 24/05/2017

PROVOZ ELEKTRÁRNY: Bloky č. 2, 3 jsou provozovány na 100% výkonu. Blok č. 4 je v plánované odstávce. Blok č. 1 - probíhá náběh bloku po odstávce. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků. Od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 411 407 757 MWh.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 99 / 2017

Informace z JE Dukovany 23/05/2017

PROVOZ ELEKTRÁRNY: Bloky č. 2, 3 jsou provozovány na 100% výkonu. Blok č. 4 je v plánované odstávce. Blok č. 1 - probíhá náběh bloku po odstávce. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků. Od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 411 384 386 MWh.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 98 / 2017

Květen 2017

Zaměstnanci Jaderné elektrárny Dukovany vyrazili do terénu pomáhat potřebným. Letos už podesáté.

Do projektu Čas pro dobrou věc se zaměstnanci Jaderné elektrárny Dukovany zapojují už řadu let. Jako dobrovolníci pomáhají v organizacích na Vysočině a jižní Moravě. Letos se do pomoci druhým zapojilo více než 100 zaměstnanců elektrárny.

Informace z JE Dukovany 22/05/2017

PROVOZ ELEKTRÁRNY: Bloky č. 2, 3 jsou provozovány na 100% výkonu, bloky č. 1 a 4 jsou v plánované odstávce. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků. Od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 411 360 980 MWh.

„Tobogán“, který zachrání život

Za necelé dvě hodiny dokáže zachránit stovku lidí. Speciální hasičský rukáv umožňuje evakuovat lidi až ze čtyřicetimetrových budov. Dnes s ním hasiči ČEZ trénovali záchranu z nejvyšší temelínské kancelářské budovy. Důležitou techniku jsou temelínští hasiči připraveni využít v případě potřeby i v okolních obcích.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 97 / 2017

První blok i druhý blok jsou v provozu na plánovaném výkonu. Pomocné systémy elektrárny pracují podle provozní potřeby bloků.

Informace z JE Dukovany 19/05/2017

PROVOZ ELEKTRÁRNY: Bloky č. 2, 3 jsou provozovány na 100% výkonu, bloky č. 1 a 4 jsou v plánované odstávce. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků. Od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 411 290 770 MWh.

ČEZ zřizuje novou divizi jaderná energetika. Povede ji Bohdan Zronek

Vedení Skupiny ČEZ rozhodlo o vzniku nové divize jaderná energetika s platností od 1. června 2017. K témuž datu dojde ke změně současné divize výroba na divizi klasická energetika. Novým šéfem divize jaderná energetika a současně členem představenstva ČEZ byl jmenován Bohdan Zronek, dosavadní ředitel jaderné elektrárny Temelín. Představenstvo má tak nyní plný počet sedmi členů. Dosavadní šéf divize výroba Ladislav Štěpánek povede divizi Klasická energetika.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 96 / 2017

Informace z JE Dukovany 18/05/2017

PROVOZ ELEKTRÁRNY: Bloky č. 2, 3 jsou provozovány na 100% výkonu, bloky č. 1 a 4 jsou v plánované odstávce. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků. Od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 411 243 878 MWh.

Předchozí   1 2  ... 98  99  100