Aktuality z jaderných elektráren

Filtrování výpisu aktualit:

Informace z JE Dukovany 6/12/2016

PROVOZ ELEKTRÁRNY: Bloky č. 1, 3 a 4 jsou provozovány na 100% výkonu, blok č. 2 je v plánované odstávce. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků. Od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 406 279 696 MWh.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 233 / 2016

Druhý blok je v provozu na plánovaném výkonu. Na prvním bloku probíhá plánovaná odstávka spojená s výměnou paliva v reaktoru. Pomocné systémy elektrárny pracují podle provozní potřeby bloků.

Informace z JE Dukovany 2/12/2016

PROVOZ ELEKTRÁRNY: Bloky č. 1, 3 a 4 jsou provozovány na 100% výkonu, blok č. 2 je v plánované odstávce. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků. Od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 406 134 702 MWh.

Prosinec 2016

Mezinárodní auditoři: Temelín splňuje nové mezinárodní normy v ochraně životního prostředí

Nová opatření, která Temelín zavedl k ochraně životního prostředí, kontrolovali v těchto dnech odborníci z mezinárodní auditorské společnosti Det Norske Veritas. Podle auditorů Temelín chrání životní prostředí v souladu s novými mezinárodními normami, které platí od začátku letošního roku. Jihočeská jaderná elektrárna tak i letos obhájila prestižní ekologický certifikát.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 232 / 2016

INFORMATION ON NPP TEMELÍN 231 / 2016

The Unit 2 is in the operation at the planned power level. At the Units 1 a planned outage is under way, that is connected with the annual refueling of the reactor fuel. The auxiliary systems are working in accordance with the operation needs of individual units.

Informace z JE Dukovany 1/12/2016

PROVOZ ELEKTRÁRNY: Bloky č. 1, 3 a 4 jsou provozovány na 100% výkonu, blok č. 2 je v plánované odstávce. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků. Od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 406 098 538 MWh.

Informace z JE Dukovany 30/11/2016

PROVOZ ELEKTRÁRNY: Bloky č. 1, 3 a 4 jsou provozovány na 100% výkonu, blok č. 2 je v plánované odstávce. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků. Od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 406 002 240 MWh.

Listopad 2016

Myslivci, rybáři a hasiči obnovili ovocnou alej v Dražíči

O obnovu rozsáhlé ovocné aleje na trase mezi obcemi Dražíč a Vranov se v listopadu postarali místní obyvatelé a zástupci všech dražíčských spolků. Myslivci, rybáři, hasiči, ale také třeba pomocníci z řad dětí vysadili na 160 stromů, které obnovily původní ráz jihočeské krajiny a od nynějška zpříjemňují procházky i výlety na kolech mezi oběma obcemi. Obnovu ovocného stromořadí podpořila Nadace ČEZ příspěvkem v hodnotě 98 tisíc korun.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 230 / 2016

Listopad 2016

Hasiči a energetici vylepšují komunikaci s obyvateli v okolí jaderných elektráren. Změny se dotknou téměř 130 000 lidí.

Díky dohodě mezi Generálním ředitelstvím Hasičského záchranného sboru České republiky a společnosti ČEZ dojde k významné modernizaci sirén v regionech kolem elektráren Temelín a Dukovany. Hasiči nově využijí i zásahové a školicí prostředky a zároveň také proškolí stovky osob.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 229 / 2016

První kolo Adventních prohlídek přitáhlo k Temelínu téměř 250 lidí

Bylo to pěkné a zajímavé. Takové bylo nejčastější hodnocení návštěvníků, kteří si o víkendu prohlédli Jadernou elektrárnu Temelín. Celkem přes bránu jihočeské elektrárny prošlo téměř 250 zájemců o jadernou energetiku. Druhé kolo Adventních prohlídek bude pokračovat o nadcházejícím víkendu. Kapacita 270 osob je již naplněna.

INFORMACE Z JE TEMELÍN 228 / 2016

Informace z JE Dukovany 28/11/2016

PROVOZ ELEKTRÁRNY: Bloky č. 1, 3 a 4 jsou provozovány na 100% výkonu, blok č. 2 je v plánované odstávce. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků. Od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 405 953 485 MWh.

Předchozí   1 2  ... 98  99  100