Aktuální témata

Navštivte Infocentra a elektrárny Skupiny ČEZ

Hezké počasí vybízí k výletům do hradů, zámků ale i do netradičních industriálních objektů. Jedním z cílů může být i návštěva jednoho z Infocenter a elektráren Skupiny ČEZ.

Sobota 9.6. - Přijeďte si prohlédnout moderní větrné elektrárny!

Již po třinácté se na větrných elektrárnách po celé České republice uskuteční Den otevřených dveří. Skupina ČEZ otevře opět jednu z větrných turbín v lokalitě Věžnice na Havlíčkobrodsku.

Forum Elektromobilita ukáže perspektivy elektrického pohonu. Buďte při tom!

Svět energie láká do víru chytrého města – v aplikaci „Smart City – 3D“

Energetiku a fyziku podanou srozumitelně pro nejrůznější věkové skupiny přináší oblíbená multimediální aplikace www.svetenergie.cz z portfolia Vzdělávacího programu ČEZ už více než rok. Aktuálním hitem v nabídce portálu je aplikace „Smart city – 3D“, která návštěvníky zavede do všech klíčových zařízení potřebných pro chod chytrého města.

„Svět energie“ pomáhá rozumět energetice a fyzice

Pohled na energetiku a fyziku očima nejrůznějších věkových skupin přináší multimediální aplikace „Svět energie“, nejnovější produkt Vzdělávacího programu ČEZ. Dostupná je na www.svetenergie.cz i v prostředí Google Play a AppStore. Do budoucna počítá s průběžným doplňováním o výukové materiály a fotografie ke stažení, 3D modely a ukázky z prostředí výroby elektřiny a novinek ze světa chytrých technologií. Je také připravena stát se platformou pro výměnu zkušeností mezi pedagogy.

Večerní prohlídky vodního díla Orlík

Podzimní vybarvená příroda vybízí k výletům do hradů, zámků ale i do netradičních objektů. Jedním z cílů může být i návštěva vodního díla Orlík.

Navštivte 25letou elektrárnu Hněvkovice!

Přijeďte na Den otevřených dveří v sobotu 16. září!

O prázdninách pokračují unikátní večerní exkurze do elektrárny Orlík!

Zažijte neopakovatelnou atmosféru noční prohlídky největší české klasické vodní elektrárny! Tradiční dobrodružná exkurze na Orlíku. Prohlídky probíhají celým provozem a k vidění bude i nasvícené vodní dílo s největší betonovou hrází v Česku. Registrujte se na jeden z termínů!

Karlovarské charitativní cyklojízdy pomohly částkou přes 700 tisíc Kč

Studenti s batůžky i známé osobnosti se během devíti dní trvání MFF KV střídali na kolech Nadace ČEZ, aby společnými silami podpořili aktivity Denního centra Žirafa a nadačních fondů profesora Pavla Pafka a Pink Bubble. Zájem o kola z Festivalové půjčovny vzrostl oproti loňsku o více jak 40 procent.

Energy Fest opět spojil skvělou muziku s dobrou vůlí

Během včerejšího hudebního festivalu Skupiny ČEZ na MFF KV podpořili návštěvníci svými silami a Nadace ČEZ dvě neziskové organizace celkovou částkou 555 483 korun.

Předchozí