Tiskové zprávy str. 1

Produkty a služby
Ostatní
ČEZ Prodej

Do zákaznických center v České Třebové a Pardubicích zavítá ČEZ Akademie a poradí s úsporami energií

Východní Čechy – Asi každý řeší otázku, jak ušetřit za energie. Zastavte se za námi do Zákaznického centra a my vám v rámci putovní ČEZ Akademie poradíme, jak ušetřit na energiích a přidáme další inspirace na úspory.

17. 4. 2024

Vzdělávání a nábor
Jaderné elektrárny

ČEZ na dnech otevřených dveří školicího střediska odhalí, jak se rodí jaderní profesionálové

ČEZ podruhé v historii zpřístupní Centrum přípravy personálu pro pracovníky jaderných elektráren. První dva dny jsou určené především pro studenty vysokých a středních škol, kteří si mohou toto speciální zařízení přijít prohlédnout celý čtvrtek 16. května a v pátek 17. května dopoledne. Všichni ostatní mohou standardně nepřístupné prostory navštívit od 13 hodin v pátek 17. května a v průběhu celého dne pak i v sobotu 18. května. Z důvodu omezené kapacity je nutné se předem zaregistrovat.

17. 4. 2024

Ostatní
Charita a sponzoring

V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Hradec Králové, duben 2024 – Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy budou řešit i podmáčenou půdu v některých místech. Na výsadbu přispěla Nadace ČEZ částkou 52 tisíc korun.

16. 4. 2024

Jaderné elektrárny

Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

Do práce v autobuse, zpátky domů na kole. Také letos mohou zaměstnanci elektrárny k dopravě do práce využívat cyklobusy. Netradičním benefitem sleduje ČEZ především jejich bezpečnost. Zkušenosti z minulých let potvrzují, že kombinovaná doprava cyklobus-kolo má i zajímavé přínosy pro životní prostředí.

15. 4. 2024