Recertifikační audit na výbornou

16. 12. 2013

Společnost ČEZ Energetické služby v závěru roku úspěšně absolvovala externí audity systému Integrovaného managementu a potvrdila, že má všechny procesy funkční, udržovány a klade důraz na jejich další rozvoj a zlepšování.

V listopadu recertifikační audit prověřil integrované systémy a to řízení kvality, ochrany životního prostředí, řízení bezpečnosti a bezpečnosti informací. Na základě tohoto společného recertifikačního auditu došlo ke sjednocení samostatných certifikátů a společnost bude prokazovat soulad s průkazovými normami jedním souhrnným certifikátem, zahrnujícím řízení kvality dle ISO 9001, řízení ochrany životního prostředí dle ISO 14001, řízení bezpečnosti dle OHSAS 18001 a také systému řízení bezpečnosti informací dle ISO 27001. Audit byl proveden společností BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC a prokázal silné stránky tohoto komplexně zavedeného systému.

V naší Vodohospodářské laboratoři, která poskytuje i služby externím zákazníkům, byl také úspěšně proveden dozorový audit ze strany Střediska pro posuzování způsobilostí laboratoří - ASLAB a potvrdil, že laboratoř je ve shodě s mezinárodní normou ČSN EN ISO /IEC 17 025:2005.

Od loňského roku je ve společnosti certifikován také systém kvality svařování dle normy ČSN EN ISO 3834-2a provádění ocelových konstrukcí. Také tento systém byl v závěru roku prověřen certifikační společností a prokázal vysokou úroveň nastaveného systému kvality svařování.

Obhájení všech certifikátů systému integrovaného managementu dokazuje dobře nastavený a fungující systém a také zabezpečení kvality nabízených služeb všem našim zákazníkům, jejichž spokojenost je našim cílem.