10. 11. 2021

ČEZ Distribuce je třetím nejlepším zaměstnavatelem roku!

Také letos společnost ČEZ Distribuce zabodovala v celostátním finále ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku 2021.

Zaměstnavatelé jsou v této soutěži hodnoceni na základě speciální metodiky, která zkoumá 14 ukazatelů: například náklady na školení a rozvoj zaměstnanců, investice do CSR aktivit pro zaměstnance nebo třeba míru interního povyšování. ČEZ Distribuce se ve své kategorii, tedy zaměstnavatelé do 5 000 zaměstnanců, umístila v celostátním kole na třetí pozici, v Ústeckém kraji dokonce na druhé. 

„Kromě dobrých finančních výsledků naší společnosti jsme v loňském roce byli úspěšní i v náboru a výběru nových zaměstnanců. Důležitá byla také nízká míra fluktuace těch stávajících. Projevila se samozřejmě také síla značky, protože stabilita a jistota jsou při výběru zaměstnavatele pro uchazeče i stávající zaměstnance stále důležitějšími aspekty. Z ocenění máme velkou radost a věříme, že bude ČEZ Distribuce i nadále skvělou volbou na trhu práce,” říká Zuzana Donné, vedoucí oddělení Koordinace HR, která na slavnostním vyhlášení osobně přebírala ocenění. 

ČEZ Distribuce, a. s. se sídlem v Děčíně, provozuje na území České republiky vedení v délce 165 834 km s 3,7 mil. odběrných míst. Společnost působí na území krajů Plzeňského, Karlovarského, Ústeckého, Středočeského, Libereckého, Královéhradeckého, Pardubického, Olomouckého, Moravskoslezského a částečně v kraji Zlínském a Vysočina. Postupnou modernizací, plánovanou rekonstrukcí zařízení distribuční soustavy a proaktivním přístupem stabilně zvyšuje a zajišťuje kvalitní a spolehlivé dodávky elektřiny a plní rostoucí požadavky zákazníků. Cílenými investicemi do distribučního zařízení je umožňován další rozvoj české ekonomiky a vytvářen prostor investorům a tím i novým pracovním místům v regionech.