23. 4. 2020

Registrace do Driver portálu spuštěny!

V rámci náběhu nového zákaznického systému spojeného se zavedením nových tarifů byla v dalším kroku spuštěna možnost registrace v novém zákaznickém systému, tzv. Driver portálu.

Vážení zákazníci a příznivci elektromobility,

podle předchozích informací zahajujeme postupně proces náběhu nového zákaznického systému spojeného se zavedením nových tarifů.

V dalším kroku byla spuštěna možnost registrace v novém zákaznickém systému, tzv. Driver portálu. Na adrese https://account.elektromobilita.cz/login je přístupová stránka portálu, kde můžete provést Vaši registraci. Jedná se o jednoduchý proces, který zabere několik minut Vašeho času. Průvodce registrací je k dispozici ZDE

Přehled kroků registrace v portálu ZDE

Po provedení registrace Vám bude zřízen zákaznický účet, který bude přístupný jak přes webové rozhraní, pomocí, kterého jste se zaregistrovali, tak i následně s pomocí aplikace, jejíž spuštění proběhne s krátkým časovým odstupem. Ve chvíli, kdy bude aplikace dostupná, se tedy již jejím prostřednictvím nemusíte znovu registrovat, ale rovnou se přihlásíte k Vašemu účtu pomocí přihlašovacích údajů, které jste uvedli při registraci v portálu.

Očekáváme, že fakturace podle nových tarifů bude zahájena počátkem května, ale přesný termín bude potvrzen. Registrovaní zákazníci budou moci do té doby dobíjet za stávajících podmínek.

Stávajícím zákazníkům bude k novému zákaznickému účtu přiřazen i jejich RFID čip – věnujte prosím pozornost kroku registrace, kde číslo RFID čipu uvádíte. Z pohledu obsluhy dobíjecích stanic se pro Vás nic nemění – čip můžete používat i nadále a plynule budete převedeni na nový zákaznický účet.

---

Dobíjecí stanice ČEZ jsou nyní ve fázi přepínání do nového IT systému. Jsou přístupné bez nutnosti autorizace anebo s pomocí jakékoliv karty s RFID čipem (týká se AC stanic). Předpokládáme, že tento proces bude ukončen zhruba do týdne, stanice budou následně opět přepojeny do režimu, kdy je vyžadována autorizace. Jako stávající zákazníci nemusíte mít z tohoto kroku obavy, Váš RFID čip bude fungovat i nadále a samozřejmě i poté, co si zřídíte nový účet.

Věříme, že nový zákaznický systém splní vaše očekávání a nároky na rychlost, snadnost obsluhy a pohodlí. Děkujeme za trpělivost!

Budeme rádi, když budete čerpat svou energii u ČEZ. Těšíme se, že „v tom pojedete s námi“!