26. 5. 2022

Temelín slaví dvacet let spuštění druhého bloku. Návštěvníky zve na koncert kapely Olympic

Olympic, Anna K. nebo zábava pro děti. Takový program připravila Skupina ČEZ pro veřejnost u Infocentra Jaderné elektrárny Temelín na úterý 31. května. Energetici si totiž připomínají dvacet let od spuštění druhého temelínského bloku.

Hity jako Želva, Pták rosomák nebo třeba Jasná zpráva možná zazní v úterý 31. května pod chladicími věžemi Jaderné elektrárny Temelín.

„Co konkrétně Olympic zazpívá, je plně v jejich režii, bude to tedy překvapením i pro nás. Každopádně jsme rádi, že tato česká ikonická kapela k nám dorazí a lidé si tak budou moci naživo připomenou jejich největší hity,“

uvedl Petr Šuleř, vedoucí komunikace jaderných elektráren ČEZ.

Hodinový koncert kapely Olympic začíná v 19:30 hodin. Program u temelínského infocentra poběží už od 15:30 hodin. Od 15:45 hodin se představí kapela pro děti Pískomil se vrací. Od 17:45 vystoupí Anna K. a celý program vyvrcholí od 19:30 hodin koncertem několikanásobných Českých slavíků.

Pro děti navíc energetici připraví zábavné atrakce v podobě skákacího hradu, skluzavky s bazénkem, malování na obličej, pletení copánků nebo modelování z balónků. Pro všechny je vstup zdarma.