26. 9. 2017

ČEZ Prodej spustil bezplatnou zákaznickou linku 800 810 820

Po bezplatné kontaktní lince společnosti ČEZ Distribuce, která je určena pro nepřetržité hlášení poruch a řešení dalších distribučních požadavků, přichází s voláním zdarma také ČEZ Prodej. Obsluha zákaznické linky poskytuje informace a vyřizuje požadavky týkající se produktů a služeb ČEZ každý den od 7 do 20 hodin.

e„Chceme, aby se na nás zákazníci neváhali obrátit s jakýmikoliv požadavky, aniž by museli hlídat čas a kolik za telefonování utratí.Zákaznická linka zdarma tak pro nás byla jednou z priorit pro letošní rok,“ říká generální ředitel ČEZ Prodej Michael Pupala. Naše služby musí být rychlé a efektivní – svůj požadavek nyní mohou zákazníci vyřídit bezplatně každý den včetně víkendů.“

Nová linka zdarma 800 810 820 je určena pro všechny zákazníky a zájemce o služby společnosti ČEZ Prodej, která dodává elektřinu a plyn 2,6 milionu zákazníkům. Poskytuje také služby na klíč spojené s instalacemi fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel nebo kompletním řešení vytápění pro byty a domy.  

Pro řešení distribučních požadavků, jako je hlášení poruch, vyjádření ke stavbě, ořez stromoví v blízkosti vedení, žádost o přeložku či dotazů na odstávky, je určena bezplatná linka ČEZ Distribuce 800 850 860.

Bezplatná zákaznická linka ČEZ Prodej: PO-NE 7:00-20:00.

Bezplatná kontaktní linka ČEZ Distribuce: PO-NE nepřetržitě.