Multimedia str. 8

Skupina ČEZ udržela v roce 2009 velmi dobré výsledky

V pátek 26. února oznámila Skupina ČEZ výsledky hospodaření za uplynulý rok. Bylo dosaženo čistého zisku 51,9 mld. Kč, což je meziroční nárůst o 10 procent. Ke zvýšení čistého zisku přispěla zejména úspěšná obchodní strategie, tedy prodej elektřiny ještě před poklesem cen. Navzdory meziročnímu poklesu spotřeby elektrické energie se Skupině ČEZ podařilo v loňském roce zlepšit své hospodářské výsledky. Letošní čistý zisk ČEZ očekává ve výši 46,7 mld. Kč.

26. 2. 2010

Pracovníci inspekce Komise Evropských společenství v ČEZ

V úterý 24. listopadu dorazili v ranních hodinách do budov společností ČEZ, Severočeské doly a Energetického a průmyslového holdingu nově založené společné firmy J&T a PPF pracovníci inspekce Komise Evropských společenství. Doručili zástupcům společností rozhodnutí Komise, aby se podřídili kontrolám podle příslušných norem a kontrolu neprodleně zahájili.

2. 12. 2009

Skupina ČEZ oznámila výsledky hospodaření

Skupina ČEZ oznámila za tři čtvrtletí roku 2009 čistý zisk ve výši 44,2 miliardy korun a provozní zisk před odpisy ve výši 71 miliard korun.

12. 11. 2009

Hospodářské výsledky za 1. pololetí roku 2009

Výsledky hospodaření Skupiny ČEZ za první pololetí roku sice meziročně mírně vzrostly, projevuje se ale na nich již pokles spotřeby elektřiny v důsledku ekonomického útlumu a nižší velkoobchodní ceny.

13. 8. 2009