Mobil

Vytvořte si tarif na míru pro celou rodinu a volejte levněji

 

Zdroj: Freepik.com

 

Neuvazujte se k tarifu na roky. S MOBIL OD ČEZ budete nezávislí

Vadí vám, že se operátorovi musíte smluvně zavázat k odběru nějaké služby na dlouhou dobu? Neplatí to všude. ČEZ totiž nabízí službu MOBIL OD ČEZ, kterou můžete využívat, jak dlouho chcete. Nehrozí vám sankce za vypovězení smlouvy ani vás u operátora nebude držet žádná výpovědní lhůta. Navíc si jednoduše zvolíte takový balíček, který se vám opravdu vyplatí.

 

Chcete všechny výhody? Zvolte si rodinný tarif jako kombinovatelný balíček

Každý člen vaší rodiny má jiné potřeby. Starší generace nejraději volá a na internetu se většinou pohybuje sporadicky nebo vůbec. Oproti tomu nejmladší generace se bez stálého připojení k síti a neomezeného balíčku dat prakticky neobejde. Zdá se vám těžké najít tarif, který by vyhovoval všem? Je to snazší, než si myslíte, díky kombinovatelným balíčkům.

 

Tip! Sestavte si svůj balíček pro jednotlivé členy rodiny v kalkulačce a hned zjistěte, kolik měsíčně ušetříte.

 

Co neprovoláte, to vám převedeme do dalšího měsíce

Pokud někdo z vaší rodiny přece jenom nestihne provolat všechny předplacené minuty, nevadí. Nevyčerpané jednotky volání vám převedeme do dalšího zúčtovacího období. Stejně tak převádíme i nevyužité SMS. S námi máte jistotu, že o nic nepřijdete. Dokonce ani po vyčerpání datového limitu nebudete odpojeni od sítě. Data vám pouze zpomalíme.

 

Tip! Ovládejte vše na jednom místě. Změnu tarifu, přehled vyčerpaných minut i dat nebo platby – to vše uvidíte v aplikaci MŮJ ČEZ.

 

MOBIL OD ČEZ je dostupný na 99 % území České republiky

Přemýšlíte, jaké má MOBIL OD ČEZ pokrytí? Můžeme vás uklidnit. Služba virtuálního operátora funguje tak, že virtuální operátor využívá síť jednoho z velkých operátorů na trhu. Svým zákazníkům ale může nabídnout služby za velkoobchodní ceny a výhodněji. MOBIL OD ČEZ je dostupný téměř na celém území ČR. Podívejte se na interaktivní mapu.

 

Přejděte k nám. Telefonní číslo vám zůstane

Přechod k MOBIL OD ČEZ je velmi jednoduchý. Stačí, když nám sdělíte OKU, což je kód pro přenos vašeho stávajícího telefonního čísla. O nic jiného se už nemusíte starat, vše vyřídíme za vás. OKU naleznete například ve smlouvě ke svému stávajícímu telefonnímu číslu. Pokud si ale nevíte rady, jednoduše nám zavolejte na 800 810 820. Tímto způsobem můžete velmi snadno převést všechna telefonní čísla jednotlivých členů rodiny k nám a začít platit méně.

19. 4. 2024

Elektřina i plyn od čez

Odebírejte elektřinu i plyn od ČEZ a čerpejte výhody toho mít své energie přehledně na jednom místě.

Nejčtenější články