Mobil

Pro koho se hodí služba MOBIL OD ČEZ?

 

Zdroj: Freepik.com/premium/photo

 

S virtuálním operátorem získáte lepší podmínky a spoustu výhod

MOBIL OD ČEZ je služba virtuálního operátora. Kdo je virtuální operátor? Představte si alternativu k jednomu z hlavních operátorů na českém trhu, který může svým zákazníkům nabídnout lepší ceny, flexibilní nastavení kombinovatelných balíčků, tarifů nebo smlouvu, kterou můžete kdykoli vypovědět bez sankcí. Jak je to možné? Virtuální operátor totiž nemá vlastní infrastrukturu, ale spolupracuje s jedním z velkých operátorů, díky čemuž nakoupí hlasové a datové služby za velkoobchodní ceny a nabídne je zákazníkům výhodněji. Na naši síť se můžete spolehnout – pokrýváme 99 % území ČR. A naše služby můžete využívat i v zahraničí.

 

Mějte všechny účty „pod jednou střechou“

Odebíráte od ČEZ plyn nebo elektřinu a preferujete mít všechny služby „pod jednou střechou“? Pak vám bude vyhovovat přidat do faktury za energie ještě vyúčtování za telefonní služby. Je to velmi praktické, protože všechno najdete přehledně a jednoduše na jednom místě. Máte jiného dodavatele, od kterého odebíráte plyn nebo elektřinu? To vůbec nevadí, můžete mít MOBIL OD ČEZ se stejnými podmínkami jako naši zákazníci.

 

Plaťte za to, co skutečně využíváte. Se službou MOBIL OD ČEZ budete flexibilní

Na rozdíl od tradičních operátorů vám umožníme flexibilně upravovat službu podle aktuálních potřeb. Pokud například zjistíte, že nevyužíváte tolik dat, kolik jste si mysleli, můžete si kdykoli během měsíce balíček dat snížit. Nebo jste přišli na to, že hlavně voláte? Balíček si opět nastavíte tak, jak vám to bude vyhovovat, a to bez jakýchkoliv poplatků navíc. Nastavení si můžete udělat i sami v aplikaci MŮJ ČEZ. Pokud jste dosud byli u operátora a využívali paušální tarif, pak určitě oceníte, že nevyužité minuty volání a SMS se vám převedou do dalšího období a nepřijdete o ně. Po vyčerpání sjednaného datového objemu data nevypínáme, pouze zpomalujeme.

 

Tip! Pokud nechcete papírové vyúčtování, můžete mít všechny faktury v digitální podobě, pěkně pohromadě a kdykoli dostupné v aplikaci MŮJ ČEZ.

 

Nakombinujte si balíček podle potřeb jednotlivých členů rodiny

Pokud si zvolíte kombinovatelný balíček MOBIL OD ČEZ, můžete si nastavit volání, SMS i data na míru pro celou rodinu. Pojďme se podívat, jak to může vypadat.

 

Příklad kombinovatelného balíčku

V rámci rodiny má každý zcela jiné potřeby. Táta preferuje neomezená data, mámě stačí 5 GB dat, ale potřebuje neomezené volání, oběma dětem byste rádi nastavili 25 minut volání měsíčně a k tomu 5 GB dat. Babička se obejde bez dat, ale bude měsíčně potřebovat 75 SMS a 300 minut na volání.

 

Táta – 699 Kč

Máma – 408 Kč

Dítě 1 – 238 Kč

Dítě 2 – 238 Kč

Babička – 288 Kč

1871 Kč/měsíčně

 

Nemusíte se starat o dobíjení kreditu ani se obávat, že vám kredit dojde v naprosto nevhodnou dobu, a také vám zůstane vaše stávající telefonní číslo. Pro koho se tedy hodí tarif od nás? Jednoduše pro každého, kdo touží po lepších podmínkách pro datové tarify, volání a SMS, které může pružně měnit podle svých potřeb nebo specifických nároků, které mají jednotliví členové rodiny.

5. 3. 2024

Elektřina i plyn od čez

Odebírejte elektřinu i plyn od ČEZ a čerpejte výhody toho mít své energie přehledně na jednom místě.

Související články

Vytvořte si tarif na míru pro celou rodinu a volejte levněji

Vytvořte si tarif na míru pro celou rodinu a volejte levněji

MOBIL OD ČEZ je služba virtuálního operátora ideální pro celou rodinu. Každý člen rodiny si totiž vybere na míru přesně to, co potřebuje. Díky tomu vás datový balíček, volání a SMS vyjdou levněji než doposud. Jak to celé funguje, se dozvíte v článku.

19. 4. 2024

Nejčtenější články