Vše o elektřině na jednom místě

Zajímá vás, jaká je průměrná spotřeba elektřiny v domácnosti nebo byste rádi změnili dodavatele? Chcete se dozvědět užitečné informace, které vám pomohou s úsporou elektřiny v domácnosti? Pomůžeme vám vyřešit neoprávněný odběr i odpojení. Všechny užitečné tipy najdete přehledně na jednom místě. Neustále pro vás aktualizujeme informace ohledně energetické krize, vládních opatření i pomoci.

Rychlá opatření pro úsporu energie

Úspora energie: 8 osvědčených tipů, jak ušetřit
Elektřina

Úspora energie: 8 osvědčených tipů, jak ušetřit

Ceny energií citelně vzrostly a odborníci předpokládají, že v nadcházejících měsících přijde další zdražování. Zajímá vás, jak na úsporu energie v domácnosti, abyste při pohledu na roční vyúčtování nezažili nepříjemné překvapení? Přečtěte si naše tipy, jak s energiemi hospodařit efektivně a platit za ně výrazně méně.

Doba čtení: 2 minuty
25.11.2021
5 + 1 tipů pro úsporu energie v domácnosti: Jak platit méně?
Elektřina

5 + 1 tipů pro úsporu energie v domácnosti: Jak platit méně?

Kdo by nechtěl platit méně za elektřinu. Obzvláště teď, když jsou ceny energií na rekordních úrovních. Možná si říkáte, že náklady na elektrickou energii nelze snížit jinak než změnou distribuční sazby elektřiny. Ve skutečnosti ale stačí zavést několik jednoduchých změn a vyúčtování bude hned přívětivější. Co pomůže?

Doba čtení: 2 minuty
19.9.2021