Pokud jste v předpisu SIPO nenašli zálohu na elektřinu, nebo je tato záloha nižší než obvykle, je to tím, že jsme Vám do záloh zohlednili příspěvek státu na energie tzv. úsporný tarif a odpuštění poplatku za podporované zdroje energie (POZE). Více informací v textu níže

 


Podpora Mobil Zaměstnanecká telefonie mobilu od ČEZ

Zaměstnanecká telefonie mobilu od ČEZ

Se Zaměstnaneckou telefonií získají zaměstnanci Skupiny ČEZ a neintegrovaných společností i jejich rodinní příslušníci, známí a blízcí skutečný benefit – výhodné hlasové a datové tarify již od 116 Kč. Poskládáte si tak snadno nejlepší kombinaci pro každého člena rodiny a ušetříte za volání a data.

PROČ MOBIL OD ČEZ

PŘEHLED BALÍČKŮ

Vyberte si z naší nabídky hlasových balíčků a přidejte si data přesně podle toho, jak potřebujete, nebo si pořiďte samostatný balíče s datovým tarifemk pro tablet, datovou kartu k vašemu zaměstnaneckému tarifu nebo jako přenosná data na chalupu.

Máte termostat ke svému vytápění na dálkové ovládání přes SMS, bránu na dálkové „prozvonění“ nebo třeba zabezpečovací alarm na chatě, který vám zavolá v případě zjištění pohybu? Nechcete si pamatovat, kdy vám končí platnost kreditu na dobíjecí kartě? Pokud ano, tarif Telemetrie je ideální pomocník.

Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH 21 %.

UKÁZKOVÁ KALKULACE

JAK SJEDNAT ZAMĚSTNANECKOU TELEFONII?

Každý zaměstnanec může mít až 7 aktivních telefonních čísel. Tento benefit může přenést i na své blízké nebo známé. Ti pak smlouvu uzavřou přímo s ČEZ Prodej, a.s. a mohou si nastavovat výhodné balíčky a tarify sami dle svých potřeb.

Zde jsme pro vás připravili návod na objednání v Můj ČEZ.

Pokud si sjednáváte služby Zaměstnanecké telefonie poprvé, je potřeba doložit potvrzení od zaměstnavatele v tomto formuláři. Vyplněný formulář stačí zaslat na e-mail zametelefonie@cez.cz, následně vás budeme sami kontaktovat.

DŮLEŽITÉ DOKUMENTY

ROAMING A MEZINÁRODNÍ VOLÁNÍ

  • Mezinárodní volání je volání z České republiky do zahraničí (na zahraniční telefonní číslo).
  • Ceny se liší dle jednotlivých zón, detailní přehled najdete v ceníku.
  • Roaming je volání/SMS/MMS ze zahraničí buď na české, nebo i zahraniční telefonní číslo.
  • V rámci Evropské unie je volání a posílání SMS/MMS za ceny jako v ČR. Balíčky internetu mají svoje omezení v objemu, který je možné v rámci EU vyčerpat.
  • Každé telefonní číslo v Zaměstnanecké telefonii má aktivní roaming.
  • Pokud si chcete na konkrétním čísle vypnout či opětovně zapnout roaming či datové služby, stačí navštívit MŮJ ČEZ.
  • Telefonní číslo, které nemá některý z balíčků internetu, nemá aktivní data ani v zahraničí.
  • V zemích EU je možné volat a posílat SMS/MMS, jako byste byli v ČR. To je dobré vědět. Příchozí volání máte zdarma.
  • Rozdíl je v používání internetu. Pokud máte balíček internetu, máte pro používání v EU tzv. snížený limit. Hodnoty limitu pro EU naleznete v ceníku – viz odkaz níže. Datové objemy pro EU jsou shodné s balíčky internetu, které jsou na SIM kartě bez tarifu volání.
  • Více informací naleznete v ceníku.

NEJČASTĚJI SE PTÁTE

Na čísla s mezinárodní předvolbou +380, která označuje telefony registrované na Ukrajině, mohou zákazníci virtuálního operátora Mobil od ČEZ volat a posílat SMS zprávy zcela zdarma pouze do 9. 1. 2023. Od 10. 1. 2023 je dle platného ceníku za volání na telefonní čísla s předvolbou +380 účtováno 32 Kč za minutu, cena SMS zpráv je 5 Kč. Kompletní ceník najdete zde.

Cena balíčku je finální. Poplatek za správu služby je od 1. 8. 2022 zrušen.

Tarify a balíčky služeb je možné měnit 1x za dané fakturační období, a to zdarma. Nejjednodušší je nastavit si vše v MŮJ ČEZ.

SIM kartu si jednoduše a rychle zablokujete v MŮJ ČEZ, na Zákaznické lince 800 810 820 nebo na kontaktních místech Skupiny ČEZ.

V zahraničí si blokaci SIM zajistíte zavoláním na číslo + 420 371 100 100.

Kontrolu nad svojí útratou můžete mít díky službě Infolimit, která vám zašle SMS ve chvíli, kdy vaše měsíční útrata dosáhne 80 % a poté 100 % vámi nastaveného limitu. Infolimit si můžete snadno nastavit v MŮJ ČEZ, na Zákaznické lince *84 nebo na kontaktních místech Skupiny ČEZ. Nastavení a zasílání SMS na vaše telefonní číslo je zdarma.

Pokud zadáte 3x špatný PIN, musíte použít tzv. PUK kód, který najdete na plastové kartě, která vám zůstala po vylomení vaší SIM karty. Případně je možné PUK zjistit v MŮJ ČEZ, na Zákaznické lince *84 nebo na kontaktních místech Skupiny ČEZ.

Pokud zadáte 10x špatně PUK kód, vaše SIM karta bude z bezpečnostních důvodů trvale zablokována. V takovém případě je nutné zažádat o novou SIM na kontaktních místech Skupiny ČEZ nebo na Zákaznické lince 800 810 820. Zaslání nové SIM je zdarma.

Jestliže v průběhu Zúčtovacího období spotřebujete datový objem, můžete si v MŮJ ČEZ, na Zákaznické lince *84 nebo na kontaktních místech Skupiny ČEZ dokoupit další objem dat (Extra FUP). Konkrétní ceny a datové objemy Extra FUP naleznete u jednotlivých balíčků a tarifů v ceníku.

  • Extra FUP lze během Zúčtovacího období použít opakovaně.
  • Nespotřebovaný objem dat z Extra FUP z předcházejícího Zúčtovacího období se převádí do následujícího Zúčtovacího období, kde se čerpá jako první.

Měsíční vyúčtování obsahuje strukturované informace o vaší celkové útratě během Zúčtovacího období, rozdělené na jednotlivé služby (volání, SMS, datové služby, roaming, služby třetích stran a poplatky za výpisy), a informace o volných jednotkách volání/SMS a jejich případném převodu do dalšího období. Vyúčtování dále obsahuje všechny informace, které potřebujete pro její zaplacení.

Vzor vyúčtování

Neproběhla vaše inkasní platba, selhal trvalý příkaz nebo jste jen zapomněli zaplatit? Platbu proveďte co nejdříve pomocí MŮJ ČEZ nebo převodem ze svého bankovního účtu na jeden z účtů společnosti ČEZ Prodej:

4444442/0800 – pokud jste zákazník České spořitelny, a.s.

844844844/0300 – pokud jste zákazník ČSOB, a.s.

7770227/0100 – pokud jste zákazník České spořitelny, a.s.

Přijetí platby si můžete kdykoliv ověřit v MŮJ ČEZ. Pamatujte, že připsání platby na účet může trvat až 3 dny.

Pokud chcete smlouvu ukončit, je zapotřebí zaslat výpověď nejlépe e-mailem na cez@cez.cz nebo na adresu ČEZ Prodej, a.s., Guldenerova 2577/19, 326 00 Plzeň.

Pokud si přenášíte číslo k jinému operátorovi, OKU kód získáte v MŮJ ČEZ nebo přes Zákaznickou linku.

K mimosoudnímu řešení sporů mezi spotřebitelem a ČEZ Prodej, a.s. je příslušný:

  • oblast elektronických komunikací: Český telekomunikační úřad, více informací naleznete na ctu.cz.
  • finanční trh, včetně platebních služeb: finanční arbitr, více informací naleznete na finarbitr.cz.
  • ostatní oblasti: Česká obchodní inspekce, více informací naleznete na coi.cz.

Tísňovými čísly jsou jednotné evropské tísňové číslo 112 a národní tísňová čísla 150, 155, 158, popřípadě další čísla stanovená v číslovacím plánu. Tísňová čísla slouží k oznámení událostí v případech, kdy je ohrožen život, zdraví, majetek nebo veřejný pořádek. Volání nebo jiná komunikace na tato čísla za jiným účelem se považují za zlomyslná volání, resp. za zlomyslnou komunikaci.

Přístup k tísňové komunikaci patří mezi základní služby a je poskytován zdarma.

Při volání na tísňová čísla, případně na vyžádání příslušného centra tísňové komunikace, jsou příslušnému centru tísňové komunikace, v souladu s právními předpisy, poskytovány údaje o lokalizaci volajícího. Bezplatná tísňová volání lze uskutečnit i bez SIM karty, včetně lokalizace.

Základní poplatky pro tarify Volání, balíčky SMS, balíčky Internetu:

  • Po vyčerpání volných jednotek platí do všech sítí v rámci ČR cena 1,80 Kč za první započatou minutu, do sítí O2 1,10 Kč za první započatou minutu a dále se účtuje po vteřinách.
  • Po vyčerpání volných jednotek SMS je cena 1,30 Kč za SMS do všech sítí v rámci ČR a 3,70 Kč za MMS.

 

Balíčky SMS

  • Balíček SMS je libovolně kombinovatelný s tarify Volání Basic a Volání Standard a s balíčky Internetu.
  • Balíček SMS nelze aktivovat v případě, když je aktivní pouze Samostatný balíček internetu nebo Speciální samostatný balíček internetu.
  • Balíček SMS nabízíme ve variantě SMS TOP 200 za 61 Kč s počtem 200 volných SMS.

Balíčky internetu

  • Lze libovolně kombinovat s balíčky Volání a balíčky SMS.

V tabulce níže uvádíme prodejní cenu datových balíčků, objem dat v ČR, limit objemu dat v roamingu v zóně EU a také možnosti dokoupení extra FUP:

Název Cena s DPH Datový limit / Datový limit v EU Extra FUP Cena za Extra FUP
Internet S 96 Kč 2,5 GB / 2,5 GB  1 GB 95 Kč
Internet M 182 Kč 5 GB / 5 GB  1 GB 95 Kč
Internet L 245 Kč 9 GB / 9 GB  2 GB 120 Kč
Internet XL 326 Kč 20 GB / 12 GB  5 GB 160 Kč
Internet XXL 526 Kč Neomezeně* / 20 GB    

*60 GB plnou rychlostí a následně 20Mb/s

Přehled rychlostních parametrů všech nabízených balíčků internetu:

 

 

Typ využívané technologie

Odhadovaná maximální rychlost /Inzerovaná rychlost

Minimální garantovaná rychlost
Stahování dat Odesílání dat Stahování dat Odesílání dat
2G – EDGE 0,2 Mb/s 0,1 Mb/s 16 kb/s 16 kb/s
4G - LTE 185 Mb/s 55 Mb/s 16 kb/s 16 kb/s
5G  256 Mb/s 64 Mb/s 16 kb/s 16 kb/s

Balíček DNES ONLINE

V případě, že nedojde k nastavení žádného z internetových balíčků nebo tarifů, můžete využít denní připojení k internetu:

Datový limit Cena Platnost
50 MB 20 Kč  24 hodin
     

Samostatné datové balíčky

  • Se Samostatnými balíčky internetu je současně možné telefonovat, posílat SMS a MMS, a to za následující základní poplatky:
  • Cena za volání do všech sítí v rámci ČR je 3,50 Kč za první započatou minutu a dále se účtuje po vteřinách.
  • Cena za SMS do všech sítí v rámci ČR je 1,50 Kč a za MMS 3,70 Kč.

V tabulce níže uvádíme prodejní cenu datových balíčků, objem dat v ČR, limit objemu dat v roamingu v zóně EU a také možnosti dokoupení extra FUP:

Název Cena s DPH Datový limit / Datový limit v EU Extra FUP Cena za Extra FUP
Internet M1 199 Kč 4 GB / 4 GB  1 GB 95 Kč
Internet XL 1 320 Kč 12 GB / 12 GB 5 GB 160 Kč
Internet XXL 1 575 Kč Neomezeně* / 20 GB    

*60 GB plnou rychlostí a následně 20Mb/s

 

Přehled rychlostních parametrů Samostatných datových balíčků internetu:

 

Typ využívané technologie

Odhadovaná maximální rychlost /Inzerovaná rychlost

Minimální garantovaná rychlost
Stahování dat Odesílání dat Stahování dat Odesílání dat
2G – EDGE 0,2 Mb/s 0,1 Mb/s 16 kb/s 16 kb/s
4G - LTE 185 Mb/s 55 Mb/s 16 kb/s 16 kb/s

 

Telemetrie 10

  • Balíček Telemetrie 10 obsahuje 10 volných minut, 10 volných SMS a 10 MB dat.
  • Po vyčerpání volných jednotek platí do všech sítí v rámci ČR cena 5,00 Kč za první započatou minutu.
  • Po vyčerpání volných jednotek SMS je cena 2,50 Kč za SMS do všech sítí v rámci ČR a 3,70 Kč za MMS.

V tabulce níže uvádíme prodejní cenu balíčku, objem dat v ČR, limit objemu dat v roamingu v zóně EU a také možnosti dokoupení extra FUP:

Název Cena s DPH Datový limit / Datový limit v EU Extra FUP Cena za Extra FUP  
Telemetrie 10 40 Kč 10 MB / nelze využít 10 MB 10 Kč

JAK NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT

Potřebovali jste něco jiného?


FAQ regarding general meeting
Find more