Pokud jste v předpisu SIPO nenašli zálohu na elektřinu, nebo je tato záloha nižší než obvykle, je to tím, že jsme Vám do záloh zohlednili příspěvek státu na energie tzv. úsporný tarif a odpuštění poplatku za podporované zdroje energie (POZE). Více informací v textu níže

 


Podpora Distribuční sazba (Jak získat nízký tarif)

Distribuční sazba (Jak získat nízký tarif)

Používáte tepelné čerpadlo, klimatizaci nebo vytápění? Tyto spotřebiče vám mohou navýšit spotřebu elektřiny až o několik tisíc kWh ročně a ve vyúčtování vás může čekat nedoplatek.

Věděli jste, že změnou distribuční sazby můžete svoje náklady na elektřinu snížit a výrazně ušetřit? Distribučních sazeb je několik a dělí se podle způsobu využití. Díky distribučním sazbám pro energeticky náročné spotřebiče, mezi které patří například tepelné čerpadlo, můžete část dne využívat nízký tarif. Říká se mu také noční proud a je cenově výhodnější.

Podejte si žádost o změnu distribuční sazby co nejdříve, ideálně hned při instalaci energeticky náročného spotřebiče a ušetříte.

Výhodná cena neplatí jenom pro jeden vybraný spotřebič, ale pro celou vaši domácnost. Ročně tak můžete ušetřit velké peníze.

Svoji aktuální distribuční sazbu zjistíte ve vyúčtování nebo v detailu svého odběrného místa v MŮJ ČEZ.

Vyřešte změnu sazby z pohodlí domova

Sjednat on-line

Co budete potřebovat?

  • Distribučních sazeb je několik. Potřebné dokumenty závisí od kontrétní situace. K jejich dodání vás vyzveme po podání žádosti.

Co bude následovat?

  • Změna sazby probíhá ve spolupráci s distribucí. Aktuální stav vaší žádosti máte vždy k dispozici on-line.

Potřebovali jste něco jiného?


FAQ regarding general meeting
Find more